Hopeansiniset, koristeelliset lehtiversot ja taivaansiniset, nuokkuvat kellokukat. Lehdet ovat syötäviä, ja niiden suolaisuus muistuttaa osterien makua. Gourmet-kasvi ruokaisiin- ja yrttisalaatteihin. Matala, leviävä kasvutapa. Ruukkuihin ja amppeleihin tai maanpeitekasviksi perennapenkkiin. Harvinainen ja uhanalainen. Esiintyy hyvin harvakseltaan Ruotsin länsirannikon kivisillä merenrannoilla.
Kasvatus siemenestä:
Esiviljely sisätiloissa kylvömullassa. Läpinäkyvä peite, jossa on ilma-aukot, tai vaihtoehtoisesti tuuleta säännöllisesti. Sijoitetaan 20-22 asteeseen, ja itämisen jälkeen valoisaan ja viileään, n. 15-20 asteiseen paikkaan. Viihtyy parhaiten hyvin vettä läpäisevässä maaperässä. Istutetaan ulos karaisun jälkeen, kun hallanvaara on ohi.