Kurpitsa, jonka harmaanvihreät, hieman uurteiset hedelmät painavat 2-3 kg. Hyvänmakuinen, pehmeä, keltainen hedelmäliha, jossa on kullankeltainen keskusta ja mieto pähkinäinen maku. Hyvä varastoitava lajike. Käytetään uunissa paistettuna, piirakoissa, padoissa ym. Nopeasti kasvava ja helposti kasvatettava. Pensasmainen kasvutapa. Vapaasti istutettava, kasvatuslavoille ja suurempiin laatikoihin. Verson pituus 1-2 m.
Kasvatus siemenestä:
Esiviljely sisätiloissa taimimullassa. Läpinäkyvä peite, jossa on ilma-aukot, tai vaihtoehtoisesti tuuleta säännöllisesti. Pidä kylvöä noin 25 asteessa, ja itämisen jälkeen noin 20 asteessa. Istutetaan ulos karaisun jälkeen lämpimään avomaahan tai kasvulavalle. Anna runsaasti vettä ja ravinteita koko kesän. Jätä kurpitsa ulos mahdollisimman pitkäksi aikaa ennen pakkasten tuloa. Anna kypsyä sisätiloissa tarvittaessa. Parasta 2-4 kuukauden varastoinnin jälkeen.